Privaatsuspoliitika & tellimustingimused

Kehtib alates 25.10.2018

1          Üldsätted

1.1 Käesolevad tellimistingimused kehtivad Peotarbed OÜ  (edaspidi „Rentija“) veebipoe leheküljel www.nou.ee tellitud kaupade renditingimustel (edaspidi „ Rendileping “) mis sõlmitakse kliendi,( edaspidi ,, Tellija “ ) ja Rentija etteantud tingimuste vahel.

1.2 Käesoleva tellimustingimuse (Isikuandmete kogumine ja kasutamine) reguleerib Rentija  (Peotarbed OÜ) veebipoe leheküljel www.nou.ee registreerunud ja kliendikonto loonud Tellija andmeid  eesmärgipäraselt vastavalt andmekaitseseaduse alusel  EV(RT I 2007, 24, 127 )

1.3 Rentija jätab endale õiguse muuta tellimistingimusi ja hinnakirja, tulenevalt teenuste arendamisest ning sortimendi täiendamisest.

1.4 Veebipoes kauba tellimiseks peab Tellijal olema toimiv e-posti aadress.

2          Kauba hind

2.1 Müüja veebipoe hinnad on Eurodes ja  sisaldavad käibemaksu. Käibemaks lisatakse tellimuse vormistamisel . Veebikeskonnast www.nou.ee tellitud teenustele, tarvikutele ja muudele renditavatele esemetele kehtib  rendiajaühik  24h.

  •         Transpordi hind
    • Transpordi hinnad on kokkuleppel vastavalt tellimuse  kaugusele ja suurusele.
    • Transport on tasuta, kui  eelnevalt on lepitud kokku Rentijaga et Tellija tuleb tellimusele ise järgi aadressile Kambja vald, Lemmatsi küla, linnavere Tee 23. / 61704.

 

  • Kauba kohaletoimetamine toimub vastavalt Tellija soovile. Transporditeenust tellides ,tuleb Tellijal esitada täpne aadress(linn, tänav, maja nr, korteri nr, korrus ning ligipääsetavus transpordiautole) kuhu renditavad tarbed toimetada.
  • Kontakt number peavad olema esitatud korrektselt, vastasel juhul pole võimalik tellimust täita. Müüja jätab endale õiguse tellimust mitte täita, kui Tellijat ja tema asukohta pole võimalik tuvastada.

Tellija vastutab esitatud andmete õigsuse eest.

  • Tellimusi täidetakse esmaspäevast – reedeni (kella 8.00-17.00)        

või vastava   kirjaliku kokkuleppe alusel Tellija ja Rentija vahel.

 

 

5          Ostukorv ja tellimuse vormistamine

5.1 Tellija saab valida endale sobivad tooted ning lisada need ostukorvi. Ostukorv luuakse Tellijale hetkest, mil ta on klikkinud nupule „Lisa ostukorvi “.

5.2 Tellimuse vormistamiseks tuleb klikkida nupule ostukorv ning täita seal küsitud andmed.

Edasi tuleb lugeda läbi Üldtingimused ning klikkida nupule „Esita Tellimus “, siis suunatakse tellimus edasi arve väljastamiseks.

5.3 Tasumisel ülekandega luuakse  kliendile arve, mis saadetakse Tellija poolt esitatud e-posti aadressile. Tellimus aktiveerub peale makse laekumist Müüja arvelduskontole.

5.6 Teenust saab kasutada vaid ettemaksu alusel. Leping loetakse sõlmituks ja tellimus täidetakse, kui Tellija on tasunud ettemaksuna tasumisele kuuluva summa Rentija  arvelduskontole.

6          Isikuandmete töötlemine

6.1 Müüja kasutab kliendi poolt esitatud isikuandmeid ja andmeid sooritatud ostude kohta kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega (RT I 2007, 24, 127) alusel. Rentija ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele v.a transpordi- või kullerteenust pakkuvale ettevõtjale minimaalses ulatuses mis on vajalik  Tellija poolt renditud kauba kohaletoimetamiseks ja äraviimiseks.

7          Tagastamine 

7.3 Rentija  ei vastuta toote mittevastavuse eest, mis on tekkinud Tellija tegevustest ja/või tegevusetusest, sealhulgas toote mittenõuetekohase kasutamise tagajärjel (nt toote ilmastikutingimuste kätte jätmine, kadumine,vargus,purunemine  jne)

8        Pretensioonid

8.1 Pretentsioonid renditavate toodete  mittevastavuse osas palume saata Rentija e-posti aadressil info@nou.ee  või helistades numbrile 56485874 Hindame kõrgelt oma toodete kvaliteeti ja suhtume kaebustesse äärmise põhjalikkusega.

8.2 Pretensioonid ja kaebused palume esitada 12h jooksul peale renditoodete kättesaamist.